21. srp 2012.

HTC i zvanično objavio da neće updatirati HTC DESIRE HD na ICS verziju


HTC i zvanično objavio da neće updatirati HTC DESIRE HD na ICS verziju

HTC ilustracija sa mensurmuhic.wordpress.com
Zadnje sedmice je bilo različitih priča o HTC Desire telefonima i ICS updataciji. HTC je već davno, na svojoj oficijelnoj stranici,  obećao da će pustiti u opticaj ICS i za taj telefon koji je na tržištu oko dvije godine, medutim, sada je i zvanično HTC potvrdio da od toga nema nista i da planovi o ažuriranju Androidove platforme u ICS za Desire padaju u vodu.
U početku drame o Desire i ICS su pravili planove ažuriranja, zatim su te planove pomjerali mjesec za mjesecom, da bi na kraju, izjavili da nisu u mogućnosti da naprave modifikacije koje će da budu zadovoljavajuća za nas, njihove mušterije. Šta to tacno znaci, to samo HTC zna, jer 4.0 Android se odavno vrti na modifikovanim ROM verzijama ICS-a odaaavnoooo.
“After extensive testing, HTC has determined that the current version of HTC Sense with Android provides customers with the best experience on the HTC Desire HD.  When we consider new versions of software, we weigh a number of factors, but ultimately the customer experience on the product is the deciding factor. We apologize for any confusion this change may have caused our customers.”
HTC, u kantu za smeće!

Nema komentara:

Objavi komentar